Първоначално, лазерното лечение се използваше за коригиране на късогледство (миопия), но в днешно време успешно се лекуват и множество други състояния, включително далекогледство (хиперметропия), късогледство, повърхностни грапавини на роговицата причинени поради заболяване или травма, оцветяване на роговицата, а също така се използва и при трансплантация на роговица и коригиране на дефекти след трансплантация.

Лазерна корекция на зрението

Лазерна корекция на зрението
Гласувай за това

Нашите очи са едни от най-важните части на нашето тяло, и, следователно, се нуждаят от най-внимателна грижа и внимание. Ето защо те заслужават нестандартно персонално лечение. Благодарение на OptiLASIK® система, която сега се използва за първи път в Турция в ЛИВ ХОСПИТАЛ, проблемите с очилата и контактните лещи са нещо, което остава в миналото. Чрез комбинирането на двата най-съвременни лазерни уреда – WaveLight EX500 ексимерен лазер и WaveLight FS200 фемтосекунден лазер, системата в момента се използва в ЛИВ ХОСПИТАЛ за коригиране на различни видове очни дефекти.

Лазерна корекция на зрението

През последните години има голямо разнообразие в гамата от лазерна хирургия на очите и корекция на зрението. Първоначално, лазерното лечение се използваше за коригиране на късогледство (миопия), но в днешно време успешно се лекуват и множество други състояния, включително далекогледство (хиперметропия), късогледство, повърхностни грапавини на роговицата причинени поради заболяване или травма, оцветяване на роговицата, а също така се използва и при трансплантация на роговица и коригиране на дефекти след трансплантация.

Комбинацията на WaveLight EX500 ексимерен лазер и WaveLight FS200 фемтосекунден лазер, OptiLASIK® осигурява бързи, надеждни, безопасни и 100% безболезнени решения. След като оформи капаче (флеп) на Вашето око в рамките на само шест секунди, OptiLASIK® намалява рисковете от следоперативен риск и усложнения. А системата не просто коригира очните дефекти, а го прави и с неоперативна технология; рисковите и болезнени разрези остават в миналото.

Персонално лечение

Системата WaveLight EX500 се използва за първи път в Турция в ЛИВ ХОСПИТАЛ. Естествено, това изисква опитен лекарски екип от обучени специалисти в използването на технологичната инфраструктура и приложенията на системата, с цел да се избере правилната лазерна програма за специфичните очни заболявания на всеки индивидуален пациент.

Специфичните изисквания на пациентите се определят чрез използването на съвременно оборудване; не съществува нищо подобно на „стандартно лечение”. Хирургическата намеса се подготвя според специфичните нужди на всеки един човек. Единствено клиниките, които поставят ползата за пациента като свой приоритет благодарение на своите лекари-специалисти, обучени в прилагането на най-новата технология, могат да постигнат най-добрите резултати. Със своята институционална структура, лазерните системи и своя екип от опитни специалисти, ЛИВ ХОСПИТАЛ отговаря на необходимите изисквания.

Кое прави OptiLASIK® по-различна?

  • OptiLASIK® е направена така, че да се постигне най-подходящото лечение съобразно индивидуалната структура и състояние на окото на пациента
  • Вземат се всички необходими мерки, за да се определи точната форма и контури на окото
  • Капачето (флепът) се прави, за да се осигури по-бързото време на възстановяване
  • Формата на роговицата се променя с помощта на лазер, като се използват енергийни вълни според специфичния профил на окото на всеки отделен пациент
  • Лъчите, които се генерират от уреда са микро-фокусирани директно в ретината

Още информация

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH