И ние вярваме, че процесът на възстановяване започва, когато пациентът наистина се почувства у дома.

Чуждестранни пациенти – ЛИВ ХОСПИТАЛ

Чуждестранни пациенти – ЛИВ ХОСПИТАЛ
Гласувай за това

Разликата, която чуждестранните пациенти и техните придружители виждат, че моментът, в който влизат в ЛИВ ХОСПИТАЛ УЛУС е по-различен от просто една поява. Ние осъзнаваме, че лечението в чужда страна може да представлява трудна и стресираща перспектива, дори малко плашеща.

И ние вярваме, че процесът на възстановяване започва, когато пациентът наистина се почувства у дома. Ето защо, всички чуждестранни пациенти се посрещат от специалист по възстановяване от Международния офис, който споделя културата и езика на пациента и неговите придружители.

Никога не се изгубвайте в превода, особено, когато пътувате за медицински грижи в чужбина.

С любезното съдействие на нашият международен екип, Вашето медицинско лечение в Турция е с гарантиран пълен комфорт и без каквито и да било бариери в комуникацията.

Благословени с отлични комуникативни умения, нашите координатори на пациенти владеят 19 езика, включително арабски, албански, румънски, български и руски. Вие винаги ще намерите утеха при нашият състрадателен мултиезичен екип, който ще Ви успокои и ще Ви позволи да изкажете Вашите притеснения, както и да обясните Вашето заболяване – на родния си език.

Приемете нашите координатори на пациенти като Ваши екскурзоводи по време на Вашето пътуване с медицинска цел в Турция. Нашите международни служители ще Ви накарат да се почувствате сякаш получавате лечение във Вашата родна страна – с експертна медицинска диагностика, съвременно обслужване и изключителен комфорт и лукс.

Международният офис подхожда към процеса на приемане като към посрещане на ВИП гости от чужбина. Цялостната гама от услуги, предлагани в Международният офис на ЛИВ ХОСПИТАЛ обхваща не само процеса на диагностика и периода на лечение, но и възстановяването на пациента и подобряването в неговата родна страна.

Нашите чуждестранни гости забелязват разликата още, когато ги поканят във ВИП стаите. В дизайна на стаята е включена най-съвременната дигитална таблет технология, със система с двоен екран, която позволява на гостите и техните придружители да имат достъп до пълната гама от медицински услуги, дейности за свободното време и развлечения само с докосването на един бутон.

Нашите специални услуги за пациенти, които пътуват за медицинско лечение в Турция

 • Уговаряне на срещи
 • Прибиране от летището / трансфери
 • Напътствия при процеса на приемане в болницата
 • Комуникация и координация с частните компании за здравно осигуряване
 • Уреждане на финансовите въпроси
 • Устни и писмени преводи
 • Съвети за настаняването и резервации
 • Организиране на спешна помощ по въздух и земя
 • Осигуряване на второ мнение и телемедицински консултации
 • Уговорени срещи за членове на семейството, които желаят рутинна и профилактична медицинска грижа
 • Процес на изписване и последващо обгрижване

Нашият международен офис не оставя нищо на случайността – вземат се предвид дори най-малките детайли, за да е сигурно, че медицинското лечение в ЛИВ ХОСПИТАЛ, Турция представлява едно безпроблемно, удобно и оздравително преживяване.

Всички аспекти, свързани с Вашия престой ще Ви накарат да се почувствате в уютния комфорт на дома. Бъдете в течение на любимите си шоу програми, дори когато пътувате в чужбина за лечение. Нашата развлекателна телевизионна система осигурява богата гама от местни канали от различни страни, като носи частица от дома Ви при Вас.

Нашата състрадателна грижа е на една ръка разстояние

Уред за дистанционно управление и таблет технология осигурява на нашите гости свободата да избират от широка гама. Независимо дали са в своята собствена стая или се наслаждават на храната в ресторанта, или просто си почиват на чист въздух, чуждестранните пациенти и гости са в постоянен контакт и на една ръка разстояние от Международния офис, техния личен специалист и медицински екип, както и от всички видове консиерж услуги.

Още информация

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH