dr-haluk-2

Безплатни консултации с топ уролог от Турция на 2-ри и 3-ти декември

Безплатни консултации с топ уролог от Турция на 2-ри и 3-ти декември
Гласувай за това

„Бридж Медикал“ – България и Група болници Флорънс Найтингейл Истанбул Ви канят на безплатни консултации с проф. Халюк Акпънар. Професорът ще проведе БЕЗПЛАТНИ консултации с пациенти, които имат урологични проблеми.
Професор Акпънар има дългогодишен опит в роботозираната и лапароскопската хирургия за лечение на рак на простатата, рак на бъбреците, рак на пикочния мехур. През 2011 г. той извършва първата операция за възстановяване на коловезикалната фистула и я представя през Световния конгрес по ендоурология.
През 2005 г. преминава обучение по роботизирана хирургия в Париж и Белгия. През 2005 г. участва в екипа на Болница „Флорънс Найтингейл“ – Чаглаян, който започва първата програма по роботизирана урологична хирургия в Турция. През юни 2008 г. извършва първата роботизирана операция за сакроколпопексия. През 2008 г. работи в областите по ендоурология и висша роботизирана хирургия към Университет USA NC Wake Forest.
През януари 2011 получава титлата Доцент по урология, а през октомври 2016 г. – Професор. В десетгодишния период между 2005-2015 г. извършва над 380 роботизирани урологични операции, като начело с радикална простатектомия извършва парциална нефректомия, пиелопластика, сакроколпопексия като хирург на конзола и хирург до пациента. Д-р Халюк Акпънар, който от 1997 г. работи в Групи Болници „Флорънс Найтингейл“, в същото време от 2014 г. насам допринася за развитието на Центъра по урология „Шейх Ахмед Сабах“ в град Кувейт като обучаващ хирург по роботизирана хирургия.
Специалистът по урология ще гостува в България на 2 декември по покана на „Бридж Медикал“ – България в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведение в цял свят във всяка медицинска област.

Срещата ще се състои в град Пловдив, бул. „Цар Борис III Обединител“ № 120 /офисът на Група болници Флорънс Найтингейл Истанбул/ от 12:00ч. на втори декември.
Желаещите да се възползват от безплатните консултации трябва да се запишат предварително на тел. 0888912702; 0894525291
ЗА КОНСУЛТАЦИЯ С ПРОФЕСОР АКПЪНАР ПАЦИЕНТИТЕ ТРЯБВА ДА НОСЯТ ВСИЧКИ НАЛИЧНИ ЕПИКРИЗИ И ОБРАЗНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ДО МОМЕНТА.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH