За нас
5 (100%) 5 votes

Вашето здраве е нашата мисия!

Ние ще направим всичко по силите си, за да получите най-доброто медицинско обслужване и най-подходящите за вашия случай процедури.

Bridge Medical – Вашето лечение в чужбина

Професионализъм, лоялност, коректност, дискретност и уважение към пациентите и техните семейства – това са водещите правила в работата ни.

Нашата философия

Нашата цел е да срещнем пациента с най-правилния лекарски екип в най-добрите клиники, където се предлагат най-високи стандарти на медицинско обслужване.

Лечение в чужбина – Фирмата Бридж Медикал е основана в България и има за цел да предостави на българските пациенти избор на най-правилното лечение в най-развитите клиники по цял свят.

Ние съдействаме за да се предприемат най-правилните решения при лечението на много заболявания, с помощта на висококвалифицирани специалисти на световно ниво.

Най-доброто лечение в чужбина!

Попитайте ни за най-доброто място за Вашето лечение в чужбина и ние ще Ви предложим най-правилното място и екип от медицински специалисти в света.

При нас можете да получите консултация (или второ мнение) за Вашето лечение в рамките на 48 часа от водещи болници – лидери в световното здравеопазване в Турция и Израел.

Бридж Медикал има за цел предоставяне на точна и бърза информация и организация за консултация на пациентите във връзка с профилактиката, диагностиката и лечението на български пациенти във водещи клиники в Турция и Израел.

Нашата цел е да срещнем пациента с най-правилния лекарски екип в най-добрите клиники, където се предлагат най-високи стандарти на медицинско обслужване.

ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС:

  • Когато трябва да изберете специалисти и клиники на световно ниво.
  • Когато трябва да вземете бързи решения, касаещи Вашето здраве и здравето на Вашите близки.
  • Когато иновативността на лечението е ключов фактор за живот.

лечение в чужбина

Най-добрите клиники :

american hospital bulgaria

Център за лечение в чужбина American Hospital & Koc University Hospital

бул. Христо Ботев №26
гр. София
+359 888 912 702
+359 899 975 588
nail.rustem@bridgemedicalbg.com
v.kostadinova@bridgemedicalbg.com

Център за лечение в чужбина Florence Nightingale

бул. Цар Борис III Обединител №120
гр. Пловдив
0888 91 27 02
nail.rustem@bridgemedicalbg.com

Нашият екип

Запознайте се с екипа ни от квалифицирани консултанти, които ще ви посрещнат в нашите офиси.

Лейля Абу Ахмад
съосновател на Бридж Медикал

Родена на 1969 г. в България, завършила основното си образование в родното село в Родопите. В последствие, езикова гимназия в гр. Пазарджик и Институт за медицински фелдшери в гр. Стара Загора. По-късно, след реформите в България завършва факултета по международни икономически отношения към УНСС. След 4 годишен стаж в бърза помощ Долни Дъбник, заминава за Турция, където се установява да живее и работи. От 2000 г. работи в здравната сфера, като снабдява болниците в Истанбул с медицински консумативи за операционни зали. В следствие на дългогодишното сътрудничество и голяма мрежа от болници, с които работи, близки и познати извън Турция започват да се интересуват от лечение в турски болници, така се заражда идеята това да се превърне в професионален консултант на пациенти, желаещи да получат второ мнение и последващо лечение  в реномирани болници в Турция и впоследствие в Израел.

Омъжена е в Израел, има две деца. Говори няколко езика – български, турски, руски, английски, арабски и иврит.

Nail Rustem (Наил Рустем)
Наил Рустем
съосновател на Бридж Медикал

Роден през 1967 г. в гр. Асеновград. Завършил гимназия в гр. Кюстендил и впоследствие Институт за медицински фелдшери в гр. Стара Загора. По-късно по време на реформите завършва магистратура във Великотърновския университет – финанси и банково дело. Работи 3 години като фелдшер в пловдивско село, след което 5 години в Германия. От 2001 до 2011 г. е управител на фирма Radoks. От 2011 г. работи по направление медицински туризъм и асистиране на пациенти за лечение в чужбина.

Женен, има две деца. Говори български, турски и немски език.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH