бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Често задавани въпроси – ЛИВ

ЛИВ ХОСПИТАЛ таксува ли за услугите си, своите чуждестранни пациенти?

На база на Вашите индивидуални данни и информация, ние Ви предлагаме безплатно, прогнозна цена с подробности за нашите медицински услуги и лекари. По време на Вашия престой, Вашият Специалист по възстановяването Ви осигурява пълен пакет грижи без допълнително заплащане.

А въпросите свързани с езиково или културно различие?

Международният офис на ЛИВ ХОСПИТАЛ се грижи за това да Ви е осигурен Специалист по възстановяването, безплатно, който да играе ролята на писмен и устен преводач по време на периода Ви на лечение. Като човек, с когото споделяте общ език и култура, Вашият специалист ще разбере проблемите, които могат да възникнат и ще се погрижи да не се появяват затруднения. Екипът на международния офис на ЛИВ ХОСПИТАЛ се състои от обучени професионалисти, чиято основна цел е да Ви накарат да се почувствате истински у дома.

Кой ще се занимава с подробностите на моя случай, докато пътувам?

Международният офис на ЛИВ ХОСПИТАЛ ще се погрижи за всички подробности свързани с Вашия престой,  успешно завръщане и възстановяване.

Ще имам ли нужда от някакви документи за пътуването?

Моля, свържете се с нас и ние ще Ви консултираме относно процедурите и необходимите документи, които се прилагат във Вашата страна. Много граждани от чужбина, просто получават виза на летището, на което пристигат в Турция. Ние, също така, можем да Ви съдействаме за удължаване на визата, ако се наложи.

А качеството на лечението?

Лекарите и специалистите в ЛИВ ХОСПИТАЛ, които ще се грижат за Вас и ще Ви лекуват, са обучени в някои от водещите здравни заведения в Съединените американски щати и Европа. ЛИВ ХОСПИТАЛ Груп ръководи процес на непрекъснат контрол на качеството и подобрение.

Мога ли да се запозная с препоръките на лекарите?

Да, можем да ви предоставим препоръките на лекарите и автобиографии.

Имам медицинските си документи, мога ли да получа план за лечение и прогнозна цена?

Можете да споделите Вашите документи с опитните лекари от 50-те отделения на ЛИВ ХОСПИТАЛ и лесно да получите второ мнение. Богатият опит и съвременните технологии на ЛИВ ХОСПИТАЛ, които се използват за лечението на пациентите ни увеличават шансовете им за по-бързо възстановяване. Отделът за международни услуги на ЛИВ ХОСПИТАЛ, ще Ви предостави план за лечение с прогнозна цена в рамките на приблизително 48 часа.

Ако съм придружаван от членове на семейството или придружител, те кога могат да пътуват?

Членове на семейството и придружители могат да пътуват заедно с Вас. Екипът в Международния офис е на разположение както на семействата и придружаващите гости на пациентите, така и на самите пациенти.

Какво да правя, ако искам да бъда настанен извън болницата?

Оставете на нас. Избирането на място за настаняване, което е подходящо за Вашия бюджет и е в близост до болницата би могло да бъде объркващо без знания за района и контакти. Ние, също така, се ползваме с по-преференциални цени за престой в хотелите, на които изпращаме нашите гости. Ние се уверяваме, че имате потвърден престой в място за нястаняване, което сте избрали по Ваш вкус.

Как да стигна до ЛИВ ХОСПИТАЛ?

Ние уреждаме целия транспорт от летището, на което пристигате до Вашия хотел и до ЛИВ ХОСПИТАЛ УЛУС, както и Вашия обратен транспорт.

Международният офис урежда ли обиколки за разглеждане на забележителности в Истанбул и други дестинации в Турция?

Да. Ние можем да уредим обиколка за Вас и за придружаващите Ви членове на семейството и други придружители, включително специално изготвени за Вас обиколки и екскурзии в Истанбул и из цяла Турция.

Ние сме медико-туристическа агенция и бихме желали да си сътрудничим с ЛИВ ХОСПИТАЛ в областта на чуждестранните пациенти. Как бихме могли да го направим?

Можете директно да се свържете с Отдела за международни услуги по електронна поща на international@livclinics.com. Отделът за международни услуги предоставя всички необходими срокове и условия 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.