бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Ендокринология и метаболизъм

диетология

Институтът по ендокринология и метаболизъм към ЛИВ ХОСПИТАЛ е посветен на това да осигурява най-високо качество в здравеопазването на пациентите с диабет, ендокринни и метаболитни нарушения и затлъстяване. Съвместното сътрудничество между ендокринолозите, ендокринните хирурзи, хирурзите по бариатрия и лекарите позволява на Центъра да работи като един междудисциплинарен екип, който осигурява персонални планове за лечение и най-добрата възможна грижа за пациента.

Нашият екип се е посветил на изследването на начини за подобряването на грижата за своите пациенти; нашият мултидисциплинарен Център е съставен от екип от лекари, колеги, медицински сестри, медицински помощници, обучители по диабет, секретарки, представители от обслужването на пациенти, програмисти, администратори, мениджъри, които работят заедно, за да осигурят най-добрата възможна грижа на своите чуждестранни пациенти. Нашите ендокринни хирурзи имат най-богатия опит в света в хирургичното лечение на заболявания на щитовидната, паращитовидната, надбъбречната жлеза, ендокринната система и панкреаса. Често се прилага най-напредналата минимално инвазивна техника.

Нарушенията на щитовидната жлеза

Нарушенията на щитовидната жлеза представляват често оплакване, за което ЛИВ ХОСПИТАЛ е перфектно оборудвана да се справи. Нашите услуги са организирани така, че всички специалисти, от които имате нужда – включително ендокринолози, ендокринни хирурзи и пълният екип от медицински сестри – работят заедно, под един покрив, като един екип, с цел да диагностицират прецизно и да лекуват всички форми на нарушения на щитовидната жлеза. Нашият център, който разполага с голям капацитет е с международно признати качества. Нашите експерти изпълняват множество хирургични процедури всяка година. Много, от които представляват сложна и реоперативна хирургия – и, редом с Вашият посветен специалист по възстановяване, ние ще работим ръка за ръка с Вашия лекар за първична медицинска помощ във Вашата родна страна, за да Ви помогнем да получите възможно най-безпроблемното съществуващо лечение на Вашето състояние.

Нашият екип по ендокринна хирургия на щитовидната и паращитовидната жлеза имат все повече наблюдения. Пациентите все повече се обръщат към тях с комплексни състояния. Като например реоперативни проблеми, напреднал стадий на рак и наследствени ендокринни синдроми.

Лив Хоспитал притежава широк спектър от
браншове в хирургията.

ЛИВ ХОСПИТАЛ притежава широк спектър от браншове в хирургията. Като част мултидисциплинарния подход за всякакви въпроси свързани със здравето и затлъстяването. По този начин, Секторът по хирургично лечение на затлъстяването е напълно свързан с другите области на специализация. Включително анестезиология и реанимация, ендокринология, психиатрия, физиология на храненето и упражнения, диетология, пластична и реконструктивна хирургия. Чуждестранните пациенти получават услуги от други Центрове, ако и когато е необходимо.

В някои случаи, хирургията може да бъде правилната опция за пациенти със свръх наднормено тегло. ЛИВ ХОСПИТАЛ е един от малкото центрове в региона, който предлага това, което е известно като „Златен стандарт“. В хирургичното поставяне на стомашен байпас – роботизирана хирургия. Системата използва роботизирани ръце с дистанционно управление и висока степен на подвижност, вместо ръчни средства директно контролирани от лекар. Тези роботизирани ръце са способни да имитират действията на човешка китка при по-голяма степен на прецизност и подвижност. Роботизираната хирургия за поставяне на стомашен байпас осигурява минимални белези от разрези и естетически вид. Бързо възстановяване и намалено време на хоспитализация на своите чуждестранни пациенти. Естествено с нетърпение очакват да се върнат към своя живот в своята родна страна.