Въпроси и отговори
5 (100%) 10 votes

Каква дейност изпълнява Бридж Медикал?

Въпроси и отговори

5 (100%) 10 votesБридж Медикал представлява мост и осъщестява връзка между пациента и най-добрите специалисти в най-реномираните клиники в Турция и Израел. За да може пациентът да получи максимално правилното лечение.

Защо за мен като пациент е нужно да ползвам услугите на Бридж Медикал?

Въпроси и отговори

5 (100%) 10 votesЗащото Вие, като пациент, ще имате пряк достъп чрез Бридж Медикал до най-добрите специалисти на световно ниво. Чрез нас ще имате най-доброто обслужване, съдействие и добра организация в ценообразуването.

Не мога ли директно да се свържа с болниците, с които работи Бридж Медикал?

Въпроси и отговори

5 (100%) 10 votesДа, разбира се, че можете, но това ще Ви забави в лечението, тъй като болниците преглеждат документите, изпратени от БМ с предимство и също така чрез БМ получавате преференциални цени.

Каква е процедурата, ако искам да получа лечение в чужбина?

Въпроси и отговори

5 (100%) 10 votes
Ако решите да се лекувате в чужбина, е необходимо да преведете медицинската си документация на английски език (който се приема навсякъде по света), след това да ни предадете документите и образна диагностика (ОД), за да ги изпратим за консултация. Чрез нас Вие получавате отговор от най-добрите клиники в рамките на 48 часа и предложение за Вашето лечение с цени. Следващата стъпка е организацията на Вашето пътуване. В клиниката ще бъдете посрещнати от преводач на български език, който ще бъде с Вас през целия Ви престой в съответната страна.

Повече вижте тук: Процедура

Какви документи са нужни, за да мога да бъда лекуван/а в чужбина?

Въпроси и отговори

5 (100%) 10 votesНеобходими са: последна епикриза от Вашето лечение; цялата направена образна диагностика и всички последни изследвания. Хубаво е да посетите нашия офис в гр. Пловдив или да осъществите връзка с офиса, за да се отсеят документите от Вашето досие, тъй като не винаги всички документи е нужно да се превеждат (0888 912 702).

Какво е нужно, за да се уреди заминаването ми?

Въпроси и отговори

5 (100%) 10 votesЗа да заминете е нужно да сте получили отговор от болницата, ценова оферта, с която да сте съгласни, да имате Вие и Вашият придружител международен паспорт и уговорен час в клиниката предварително.

Ще имам ли осигурен придружител и преводач по време на лечението ми в чужбина?

Въпроси и отговори

5 (100%) 10 votesДа, Вие ще имате преводач в болницата, но е хубаво да имате Ваш близък като придружител по време на престоя Ви там. За него не се заплаща допълнително.

Какво следва след като лечението ми в чужбина приключи и се върна в България?

Въпроси и отговори

5 (100%) 10 votesБридж Медикал се старае да поддържа отношения с пациентите си и след връщането си в България и си поставя за цел да следи отблизо състоянието им. Осигуряваме контролни прегледи, срещи и консултации с лекуващите лекари при техните посещения в България, които следим, за да можем да предложим на пациентите си дълготрайни резултати в лечението.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH