Selchuk Peker

Проф. д-р Селчук Пекер – Безплатни консултации за радиолечение с гама нож ICON

Проф. д-р Селчук Пекер, завършва медицинското си образование в Медицинския факултет на университета „Хаджеттепе”, Турция, а през 1993 година специализира в Катедра по неврохирургия в същия университет. През 1999 г.  е стипендиант в Университета в Питсбърг, Пенсилвания, САЩ (Гама нож радиохирургия) и в Университета за наука и здраве в Орегон, САЩ (Функционална неврохирургия)

През 2000 г.

Неврохирургия

Гама Нож Icon

Неврохирургия Лечението на мозъчни тумори с Гама Нож Icon не изисква хирургическа намеса Какво представлява Гама ножа? Процедурата с Гама нож включва идентифициране на зоната на заболяването в черепа, който се стабилизира със стереотактична рамка, след което към зоната се насочват 192 гама лъча от източници на кобалт. Ниско енергийни лъчи от множество източници прилагат [...]
Доц. Д-р ЕРДАЛ КАРАЙОЗ - лечение и трансплантация на стволови клетки

Безплатни консултации за лечение със стволови клетки

 Проф. д-р Ердал Карайоз – специалист по лечение със стволови клетки, създател и ръководител на „Центъра за регенеративна медицина, изследвания и терапия със стволови клетки към „Лив Хоспитал“ – Истанбул, ще извършва безплатни консултации в Пловдив по покана на „Бридж Медикал“ България.

Като един от най-вълнуващите аспекти на регенеративната медицина, стволовите клетки ще доведат до големи иновации в рамките на 10 години.

бъбречна трансплантация

ТОП ТРАНСПЛАНТОЛОГ ПРИСТИГА ЗА БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ НА ПАЦИЕНТИ ЗА БЪБРЕЧНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ

Проф. д-р Баръш Акън, който е извършвал стотици бъбречни трансплантации и хиляди съдови интервенции, в това число и на множество пациенти от България,  пристига в Пловдив на 10.03.2017 г.

Професорът ще се срещне с пациентите, които са преминали трансплантация при него, след което срещата ще продължи с консултации на пациенти – кандидати за бъбречна трансплантация.

fibroscan

FibroScan нов медицински уред, който измерва твърдостта (еластичността) на черния дроб

Какво е FibroScan?

FibroScan е нов медицински уред, плод на висша технология, който измерва твърдостта (еластичността) на черния дроб, без да се извършва никаква намеса в тялото, безболезнено и лесно, използвайки ултразвукови вълни. С помощта на специалните си сканиращи връхчета, измерва степента на твърдост на черния дроб и прогнозира с висока точност щетите (особено напреднала фиброза) в черния дроб.

Доц. д-р Атакан Йешил

КОНСУЛТАЦИИ С ТОП ГАСТРОЕНТЕРОЛОГ ОТ ТУРЦИЯ

Университетска болница „Дева Мария“ и Университетска болница „Йедитепе“ Истанбул със съдействието на „Бридж Медикал“ – България Ви канят на консултации с доцент д-р Атакан Йешил. Доцентът ще проведе консултации с пациенти с проблеми на черния дроб (цироза) и панкреаса.

Доцент Йешил се дипломира от Факултета по медицина „Джеррахпаша“ през 2003 година със специалност Вътрешни болести.

dr-haluk-2

Безплатни консултации с топ уролог от Турция на 2-ри и 3-ти декември

„Бридж Медикал“ – България и Група болници Флорънс Найтингейл Истанбул Ви канят на безплатни консултации с проф. Халюк Акпънар. Професорът ще проведе БЕЗПЛАТНИ консултации с пациенти, които имат урологични проблеми.
Професор Акпънар има дългогодишен опит в роботозираната и лапароскопската хирургия за лечение на рак на простатата, рак на бъбреците, рак на пикочния мехур. През 2011 г.

faruk-yendjelek

Проф. Д-р. Фарук Йенджилек

Отделение: Урология

Област на специализация: Урология

Учебно заведение и година на завършване: Университет Мармара, Медицински факултет, 1996 г.

Област на подспециализация: Уроонкология (Ракови заболявания на пикочните пътища), Лапароскопска урология, Ендоурология (перкутанна нефролитотомия, флексибилна уретерореноскопия, лазерна простатектомия)

Година и място на специализация: Медицински факултет „Джерахпаша“

Място и година на доцентура: Медицински факултет към университет „Йедитепе“,

Проф. д-р ХАЛЮК АКПЪНАР – Урология/Роботизирана урологична хирургия

Проф. д-р ХАЛЮК АКПЪНАР – Роботизирана урологична хирургия

Проф. д-р Халюк Акпънар се дипломира от Медицински факултет на Университет „Мармара“ през 1990 г. През 1997 г. завършва специализацията си по урология в Медицинския факултет на Университет „Джеррахпаша“.

През 2005 г. преминава обучение по роботизирана хирургия в Париж и Белгия. През 2005 г. участва в екипа на Болница „Флорънс Найтингейл“ – Чаглаян,

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH