бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Сътрудничество с онкологичен център Слоун Кетъринг

Сътрудничество с онкологичен център Слоун Кетъринг

Лив Хоспитал работи съвместно с международно известният Онкологичен център СЛОУН КЕТЪРИНГ (“Мемориал Слоун Кетъринг) при организирането на симпозиуми за рака. Ракът на дебелото черво и ректума бяха подробно обсъдени на „Персонален подход към хората с рак на дебелото черво“ между 31.01.2014 и 01.02.2014 год. На симпозиума с лекари от Турция и 30 други страни бяха представени методи за лечение и най-модерните разработки при колоректалния рак. По време на симпозиума медицинският директор  и главният хирург на ЛИВ ХОСПИТАЛ проф. д-р Октар Асоглу представиха на живо роботизирана хирургия върху пациент с колоректален рак. Роботизираната хирургична намеса беше прожектирана на живо чрез система за изобразяване в конферентната зала.

Ракът на дебелото черво и ректума бяха подробно обсъдени

Колоректалният рак, метастазите в дебелото черво, ректума и черния дроб бяха обсъдени на симпозиума „Персонален подход към хората с рак на дебелото черво“ организиран от Онкологичен център СЛОУН КЕТЪРИНГ съвместно с Лив Хоспитал. Медицинският директор на Лив Хоспитал проф. д-р Октар Асоглу беше домакин на симпозиума между 31.01.2014 и 01.02.2014 год. Лекари от цял свят, включително от Турция и Съединените щати участваха със свои говорители по теми, например, за рака на храносмилателната система.

Важни въпроси свързани с колоректалния рак получиха отговор

Симпозиумът „Персонален подход към хората с рак на дебелото черво“ имаше две части – едната беше отворена за обществото, а другата беше за лекарите. Речта към обществото се отнасяше за грижата към дебелото черво срещу рак. Световно известни лекари обясняваха най-новите разработки и методи за лечение на колоректален рак в конферентната зала на ЛИВ ХОСПИТАЛ.

Най-новите разработки бяха обяснени на живо.

Симпозиумът „Персонален подход към хората с рак на дебелото черво“ беше проведен в Центъра „Сюлейман Демирел“ към Техническия университет в Истанбул. Методите за лечение и разработките, свързани с рака на дебелото черво и ректума бяха демонстрирани чрез операция на живо с участието на лекари от цял свят.