бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Спешна помощ

Спешна помощ

Спешната помощ на ЛИВ ХОСПИТАЛ е един от най-ефективните и бързореагиращи доставчици на медицински услуги в Турция, като предлага, незабавна помощ на болни и пострадали пациенти по компетентен и своевременен начин.

В момента на постъпването Ви в Спешното отделение, Вашето ниво на спешност се определя от лекар и медицинска сестра, които Ви посрещат на вратата. Без да се губи време, се започва медицинска интервенция. След нея се извършват всички съвременни образни изследвания, лабораторни тестове, както и диагностика и проследяване по мултидисциплинарен метод със съдействието на лекари специалисти в сходни области.

Нашата Спешна помощ използва най-съвременните техники за оценка и лечение на пациенти, както в случаите при които са необходими по-задълбочени изследвания, така и при случаите, в които лечението може да се проведе в нашето спешно отделение.

Спешното отделение на ЛИВ ХОСПИТАЛ е проектирано, за да спомага бързи интервенции. Отделението е постоянно в движение, със сектори за кратък престой, които имат нужното оборудване да се превърнат в сектори за интензива грижа при нужда. Личното пространство и комфортът на пациентите също са взети под внимание.

В случай, че чуждестранен пациент е приет в Спешната помощ, Отделът за международни услуги на ЛИВ ХОСПИТАЛ може да съдейства за неговото лечение със своя многоезичен екип от Специалисти по възстановяването.

През 2014 г., процентът на удовлетворение от Спешното отделение на ЛИВ ХОСПИТАЛ е 99.5%, като то предлага своите експертни услуги по 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.