За болниците
Гласувай за това

Едни от най-добрите болници в света

Представяме ви болниците, с които работим. В тях ще получите възможно най-висококвалифицираното медицинско обслужване.

Florence Nightingale

Истанбул, Турция

Florence Nightingale

Групата болници Флорънс Найтингейл (ГБФН) продължава да расте и да инвестира в най-съвременно оборудване и технологии, както и в най-важната придобивка от всички – в своята високо обучена, мотивирана и квалифицирана армия от лекари и медицински персонал. И така, ГБФН се е превърнала в единствения център за трансплантация на органи в Близкия Изток, който към момента е лицензиран да работи в пет области на органова трансплантация и в най-големия център в Европа за чернодробна и бъбречна трансплантация от живи донори с най-голям брой трансплантации в Европа и Близкия Изток.

Liv Hospital

Истанбул, Турция

Liv Hospital

ЛИВ ХОСПИТАЛ постига високо признание за качество на международно ниво в грижата за здравето чрез получаването на акредитация за качество от Американската комисия за международна стандартизация (JCI) и европейски сертификат ISO от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV) малко след откриването си и има зад гърба си една година в обслужването на пациенти. ЛИВ ХОСПИТАЛ има намерение да постига успехи още дълги години чрез развиването на отделения, технологии, екип и лоялност по отношение на ценностите в живота на хората и се развива още по-бързо, за да бъде пример в здравния сектор.

Yeditepe University Hospital

Yeditepe University Hospital

Турция

Yeditepe University Hospital

Днес с 2 многопрофилни болници, 2 специализирани болници, медицински център и клиничен изследователски център, УЗИЙ (Университетски здравни институции Йедитепе) е една от най-големите и най-уважавани болнични групи в Европа и Близкия изток. В УЗИЙ предлагаме условия на грижи, услуги, експертен опит и съоръжения за лечение на състояния в целия диапазон на медицинските специалности. Това ни дава възможност да предлагаме на пациентите цялостна програма на грижи, от диагнозата до лечението.

Neolife Hospital

Истанбул, Турция

Neolife Hospital

Neolifе Medical Center е организация в състава на МНТ Центрове за диагностика и лечение АД ( MNT Tanı ve Tedavi Merkezleri Ticaret A.Ş.).

С откритите си бюра за комуникация в Азербайджан, Албания, България, Молдавия, Русия и последно в Багдад, Центърът ни  продължава дейността си за по-добро опознаване и репутация в съседните страни от региона.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH