neolife
Neolife Hospital
Гласувай за това

За Neolife

При диагностика и лечение на рак в болница  Medical Center Neolife със събрана  на едно място технология и апаратура на най-висша класа и компетентен екип, предлагащ съвременни медицински грижи  с мултидисциплинарен подход на обслужване, започна дейността си в края на 2010 година.

В Онкологична практика;  с  визия  да бъде организация,  служеща за референт на национално и международно ниво с множество обслужващи  пунктове в страната и в чужбина,    през 2011 г. Центърът ни бе удостоен с ISO 9001-2008, а през 2013 г., с JCI акредитация …

С откритите си бюра за комуникация в Азербайджан, Албания, България, Молдавия, Русия и последно в Багдад, Центърът ни  продължава дейността си за по-добро опознаване и репутация в съседните страни от региона.

С успешния  профил на модел на обслужване в Турция, достигнат в Istanbul Neolife, в края на 2013 година в Букурещ бе открит вторият   Neolife Медицински център  и така бе заложена още една крачка за постигане на целите за качествено  обслужване на международната арена. Целта ни е, чрез повишаване  на качеството  на обслужване и   удовлетвореността на  отношенията пациент-лекар, да постигнем трайност и проспериране на постигнатите успехи.

Mисия & Визия

Нашата мисия

С прилагане на технология на най-високо равнище,  обслужване от компетентен екип  и  мултидисциплинарен подход на диагностика и лечение на болестите, на първо място онкологичните, да бъдем Център, предлагащ  здравни услуги с максимална удовлетвореност на пациентите.

 

Нашата визия

С високо качество на национално и международно ниво и с множество съвременни   центрове  в страната и в чужбина да бъдем  здравен център,  служещ за референт  в онкологичната практика.

Neolifе Medical Center е организация в състава на МНТ Центрове за диагностика и лечение АД ( MNT Tanı ve Tedavi Merkezleri Ticaret A.Ş.).

Политиката ни за качество

Medical Center Neolifе , с акредитацията си от JCI през 2013 г., е първият амбулаторен диагностичен и лечебен център в Турция, удостоен със сертификат за  акредитация. Това е потвърждение за  постигнатите  успехи на Центъра по отношение на множеството  стандарти за акредитация  определени от JCI;  повишаване на качеството на услугите  на пациентите и чрез    осигуряване на безопасна и спокойна среда за пациентите и персонала,  непрекъснато подобряване  на предоставените възможности   и намаляване на рисковете при лечението.

Medical Center Neolifе в съответствие с основния си принцип за удовлетвореност на клиентите, предлага предимно в онкологичната сфера здравни услуги  на  международно равнище. С ефективно използване на националната система за управление на качеството ISO 9001-2008, с непрекъснато усъвършенстване и защита правата на пациентите е институция действаща с медицински екип приел целите  за  качество в обслужването  като  своя първоначална мисия.

Neolife Medical Center

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH