бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Процедура

Вие сте тук

 

Заповядайте в нашите офиси

Ще Ви посрещнем в нашия Център за лечение в чужбина в гр. Пловдив на адрес бул. Цар Борис III Обединител №120. За повече информация как да ни намерите, вижте страницата с контактна информация.

Представете нужните документи

При посещението в нашите офиси е желателно да носите цялата медицинска документация (епикризи, лабораторни изследвания и образна диагностика). Тя трябва да бъде преведена на английски език. В случай че не е, ние работим със заклети преводачи с медицинска насоченост и можем да Ви съдействаме.

Изчакайте мнението на нашите лекари

Изпращаме документацията по електронен път до болниците в Истанбул и в рамките на 24 – 48 ч. получаваме отговор – второ мнение за Вашата диагноза. Спрямо него Вие можете да вземете най-адекватното и отговорно решение за Вашето здраве.

Заповядайте да обсъдим предложението

Ако решите да се лекувате при нас, парите които трябва да заплатите за Вашето лечение, могат да бъдат преведени по банков път или платени на място на касата в болницата.

Вземете най-доброто решение за себе си

За да заминете е нужно да сте получили отговор от болницата, ценова оферта, с която да сте съгласни, да имате Вие и Вашият придружител международен паспорт и уговорен час в клиниката предварително.

Заминаване за лечение в чужбина

Можем да Ви осигурим транспорт от България до Истанбул с автомобил или линейка с медицински екип. Също така можем да предложим настаняване в хотел. Ако пътувате с автобус, влак или самолет, предлагаме безплатен трансфер от автогара, ж.п. гара и аерогара до болницата в Истанбул.

Дръжте ни в течение с прогреса на лечението ви

Осигуряваме контролни прегледи, срещи и консултации с лекуващите лекари при техните посещения в България, които следим, за да можем да предложим на пациентите си дълготрайни резултати в лечението.

Препоръчайте ни, за да помогнем на още хора

Бридж Медикал представлява мост и осъщестява връзка между пациента и най-добрите специалисти в най-реномираните клиники в Турция и Израел, за да може пациентът да получи максимално правилното лечение.