бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Трансплантация

трансплантация на панкреас
26 Ноем. 2018

Трансплантация на панкреас

Трансплантация на панкреас е хирургическа интервенция за поставяне на здрав панкреас от починал донор на лице, чието панкреас вече не функционира правилно.
роботизирана операция
17 Май 2018

Роботизирана хирургия при трансплантация на бъбрек

Роботизирана хирургия при бъбречни трансплантации Системата за роботизирана хирургия „Да Винчи“, разработена от НАСА за дистанционно опериране на астронавтите в космоса, се използва в болница „Флорънс Найтингейл“ Истанбул за трансплантация на бъбреци.
стволови клетки
26 Февр. 2018

Трансплантация на стволови клетки

Какво представляват стволовите клетки?
Трансплантация на черен дроб - Бридж Медикал
25 Март 2016

Трансплантация на черен дроб

Кои са най-характерните признаци на чернодробните заболявания ? Жълтеница Тъмен цвят на урината Задържане на вода в коремната област Повръщане на кръв Тенденция на тялото лесно да се натъртва Изпражнения със сив или глинен цвят
бъбреци
25 Март 2016

Бъбречна трансплантация в Турция

Бъбречна трансплантация – висока степен на успеваемост в дългосрочен план !
трансплантация
04 Окт. 2015

Трансплантация на бъбрек от жив донор

Когато идвате в нашата болница за трансплантация на бъбрек, трябва да дойдете заедно с Вашия донор и да носите документи за самоличност и всички документи за родствена връзка, които да бъдат заверени с апостил от консулски отдел на външно министерство, преведени на турски език и
Процедура на Етичната комисия за трансплантация
04 Окт. 2015

Процедура на Етичната комисия за трансплантация

За всички донори, които са по-далечни роднини от 4-то коляно и за тези, които нямат родствени връзки ситуацията и възможността за донорство се преценява от етичната комисия към министерство на здравето на Република Турция.
семейство
04 Окт. 2015

Трансплантация в Турското законодателство свързани с Родствени връзки

Според турското гражданско право има два вида родство – по кръвна линия и по линия на съпруга (съпругата). Родството по кръвна линия става чрез раждане, като родството по линия на съпруга (съпругата) се приемат за роднини. Всички кръвни роднини от страна на съпруга (съпругата).