бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

За Нас

Вие сте тук

Нашата философия

Нашата цел е да срещнем пациента с най-правилния лекарски екип в най-добрите клиники, където се предлагат най-високи стандарти на медицинско обслужване.

Лечение в чужбина – Фирмата Бридж Медикал е основана в България и има за цел да предостави на българските пациенти избор на най-правилното лечение в най-развитите клиники по цял свят.

Ние съдействаме за да се предприемат най-правилните решения при лечението на много заболявания, с помощта на висококвалифицирани специалисти на световно ниво.

Най-доброто лечение в чужбина!

Попитайте ни за най-доброто място за Вашето лечение в чужбина и ние ще Ви предложим най-правилното място и екип от медицински специалисти в света.

При нас можете да получите консултация (или второ мнение) за Вашето лечение в рамките на 48 часа от водещи болници – лидери в световното здравеопазване в Турция и Израел.

Бридж Медикал има за цел предоставяне на точна и бърза информация и организация за консултация на пациентите във връзка с профилактиката, диагностиката и лечението на български пациенти във водещи клиники в Турция и Израел.

Нашата цел е да срещнем пациента с най-правилния лекарски екип в най-добрите клиники, където се предлагат най-високи стандарти на медицинско обслужване.

ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС:

  • Когато трябва да изберете специалисти и клиники на световно ниво.
  • Когато трябва да вземете бързи решения, касаещи Вашето здраве и здравето на Вашите близки.
  • Когато иновативността на лечението е ключов фактор за живот.