бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Liv Hospital

Вие сте тук

Liv Hospital

Вие сте в центъра на нашето внимание. Ще забележите разликата.

Лив Хоспитал постига високо признание за качество на международно ниво в грижата за здравето чрез получаването на акредитация за качество от Американската комисия за международна стандартизация (JCI) и европейски сертификат ISO от Германската асоциация за техническа инспекция (TÜV) малко след откриването си и има зад гърба си една година в обслужването на пациенти. ЛИВ ХОСПИТАЛ има намерение да постига успехи още дълги години чрез развиването на отделения, технологии, екип и лоялност по отношение на ценностите в живота на хората и се развива още по-бързо, за да бъде пример в здравния сектор.

Името Лив Хоспитал е вдъхновено от първите букви на принципа на „Leading International Vision“ (в превод: „водеща международна визия“) и “Live” (в превод: „живея“) и е основният и най-важният символ на причината за нейното съществуване.

Архитектурата и осблужването на Лив Хоспитал са вдъхновени от чудодейните способности на човешкото тяло да се самовъзстановява и от деня, в който отворихме врати ние знаем, че най-важното лечение започва със спокойствието и ето защо центърът на нашето внимание е индивидуално подготвеното лечение.

Лив Хоспитал, със своя индивидуален подход към пациента, изтъкнатият си медицински екип, здравният си персонал, медицинско учреждение и технология се състои от 154 легла, 8 операционни зали и 50 отделения във вътрешна площ от 30.000 м2.

Лив Хоспитал със своята концепция за перфектно обслужване и подход, насочен по-скоро към здравето, отколкото към болестта, има за цел да се превърне в институция, която създава облика на здравеопазването на Турция в международен план. Освен това, тя предлага най-доброто обслужване и решения за подобряване на качеството на живот.

Лив Хоспитал осъзнава, че най-важното лечение започва със спокойствието, за да се осигури здравословен живот. На първо място, Лив Хоспитал Груп е разположена в Истанбул Улус, където пациентите се наблюдават и лекуват от специалисти с помощта на най-новите технологии. Лив Хоспитал ще поддържа обслужването си с болница в Анкара в средата на 2014 год. и ще продължи с изграждането на нови болници в Истанбул и Измир.

Медицинският състав на Лив Хоспитал изгражда познанията си за частният сектор на здравеопазването върху научна платформа, сравнява медицинските си резултати с най-добрите международни центрове и се поощрява чрез специализации в отделенията.

В своето пътуване, екипът на Лив Хоспитал ще продължава да се обогатява и да бъде пример за подражание в различни области.

 • Болнични легла - 154
 • Операционни зали - 8
 • Отделения - 50

Нашата мисия

Мисията на ЛИВ ХОСПИТАЛ е да подобри здравето на своите пациенти, като затвърди цялостен стандарт на перфектна индивидуална грижа към всеки.

Нашият Международен офис има за цел да осигури на пациентите си безстресов достъп до медицинските услуги на Лив Хоспитал за цялата гама от медицински специалности като една неразделна част от цялостната мисия на Лив Хоспитал да направи разлика като предложи услуга, която защитава здравето на хората и ги лекува, когато се разболеят.

Нашата цел е да направим така, че нашите чуждесранни пациенти и техните любими хора да се чувстват у дома си чрез техния собствен език и култура, от момента на тяхното първо запитване до безопасното им завръщане вкъщи.

Лив Хоспитал комбинира най-високо качество на грижа и медицински опит чрез своя екип от висококвалифицирани специалисти, хирурзи, медицински сестри и помощен персонал със следните цели:

 • Да бъде една от видните институции за грижа за здравето в региона за цялата гама от медицински специалности
 • Да осигури най-високо качество на грижа и обслужване за всички наши чуждестранни пациенти при превенцията, диагностиката и лечението на болестта
 • Да бъде водеща институция за здравни грижи при прилагането на дадено откритие и нови медицински технологии и техники
 • Да привлече и задържи лекари и други професионалисти свързани с грижата за здравето от най-висок ранг и най-висши умения
 • Да осигури съоръжения и удобства, които осигуряват най-високо качество на лечението и най-голямо спокойствие на своите чуждестранни пациенти
 • Да осигури на своите чуждестранни пациенти компетентна услуга на техния избран език, заедно с помощта на специалист по възстановяване, който да ги напътства по време на техния престой в Лив Хоспитал
 • Да приложи междудисциплинарния подход на Лив Хоспитал за пълния спектър от медицински специалности, за да осигури на своите чуждестранни пациенти възможността да се възползват от цялата гама експертни умения предоставени от нашите лекари и хирурзи
 • Да предложи всякакъв вид съдействие и консиерж услуги на онези, които придружават нашите чуждестранни пациенти, според техните нужди.

Нашата визия

Името ЛИВ ХОСПИТАЛ е вдъхновено от първите букви на принципа на „Leading International Vision“.

„ЛИВ“ е съкращение от нашата отличителна Водеща международна визия (в  превод от: Leading International Vision), специално адаптирана към нашите чуждестранни пациенти. Лив Хоспитал е среда на съвършенство, комфорт, тишина и духовно спокойствие, което съчетава най-новите умения в медицината, науката и технологията със старомодните схващания за холистично благоденствие, лечение, комфорт и гостоприемство. Вие не сте просто пациент, а по-скоро скъп гост. Лив Хоспитал е дом далеч от дома, който спомага за спокойното и бързо възстановяване.

Тази визия обхваща културните, духовните, развлекателните и кулинарните изисквания, както и нуждите от отдих и консиерж услуги за нашите чуждестранни пациенти и придружаващите ги членове на семейството и приятелите редом с осигуряването на най-високо качество за координирана медицинска грижа от екипа ни в Лив Хоспитал благодарение на нашите международно обучени и висококвалифицирани лекари и медицински специалисти, които винаги се стремят да бъдат конкурентноспособни спрямо най-добрите болници в света на база на международни критерии за клинични данни.