бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Медицински център „Асута“

Медицински център „Асута“

Бъдещето на медицината е тук

Медицински център „Асута“ е водещата частна болница и най-големият хирургичен център в Израел.
Клиниката няма свои състав лекари. Тя наема най-добрите лекари и хирурзи от клиники и болници от централния регион на страната.

Високи професионални стандарти

Специалистите и хирурзите на „Асута“ преминават през задълбочен процес на подбор, което означава, че в „Асута“ можете да очаквате най-високи медицински и професионални стандарти.
„Асута“ използва най-новите и модерни технологии от Израел и чужбина. Нашите старши лекари притежават солиден опит във въвеждането на модерни технологии и техники и така Вие имате избор за най-съвременното лечение, което е подходящо за Вас. Употребата на модерни технологии, уреди и материали за протези свежда до минимум, както продължителността на операцията, така и възстановителния период, като подобрява качеството на живота на пациента.
„Асута“: „Лидерството остава вярно на принципите, които ни водят: Ние сме горди с позицията си на лидери в медицината в Близкия изток и ние сме непоколебими в нашия ангажимент да предоставяме качествени медицински услуги“.

Обща хирургия:

Най-модерни медицински услуги, които използват технологии от световна класа. Лапароскопски операции.
Роботизирана хирургична система Да Винчи: най-съвременна хирургия, прецизни, безопасни и ефективни операции.

Ортопедична хирургия:

Водещите ортопедични хирурзи на Израел предлагат смяна на тазобедрената и коленната става, лечение на травми свързани със спорт, гръбначно лечение и други.
Персонализирана смяна на коленната става: ЯМР се използва, за да се създаде триизмерно изображение на истинското коляно на пациента. Системата Сигничър нии (Signature Knee) позволява на хирурга точно да пресъздаде оригиналното подреждане на крайника, като осигурява смяна на коленната става, която е точно копие на уникалната анатомия на пациента.
Система за хирургично изобразяване О – arm – многоизмерна платформа за хирургично изобразяване, която е оптимизирана за употреба в гръбначни и ортопедични операции. Платформата позволява интраоперативно изобразяване в реално време на анатомията на пациента с висококачествени образи, като намаля риска от допълнителни операции.
BoneScalpel – ултразвуково средство за рязане на кости: нов инструмент за рязане на кост, който се основава на ултразвукови вълни, проектиран да осигури чисти разрези през костната структура с минимална загуба на жизнеспособна кост, докато щади съседните меки тъкани.

Неврохирургия

Пълната гама неврологични операции от водещите експерти неврохирурзи на Израел, които използват най-съвременните световни технологии.
Навигатор с компютъризирано изобразяване: позволява бърз, безопасен достъп до мястото на операцията, докато осигурява минимално нараняване на заобикалящите тъкани.

Онкология

Селективна вътрешна радиационна терапия (SIRT): селективната вътрешна радиационна терапия се използва за лечение на чернодробен клетъчен карцином или чернодробни метастази, които не могат да се лекуват хирургично. Лечението е с цел удължаване на живота и не включва нежелани ефекти.
Система за лъчетерапия Трубийм (TrueBeam): лъчетерапия с висока прецизност.