бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

„Шааре Зедек“

„Шааре Зедек“

Медицински център „Шааре Зедек“ осигурява медицинска грижа от най-високо ниво за стотици хиляди пациенти от Йерусалим и от цял свят. Болницата се ангажира да разработва все по-иновативни начини да предлага на своите пациенти най-съвременната налична грижа днес. Медицинският състав на болницата включва редица световно уважавани професори и лекари, които са считани за световни експерти в своята област. Те участват в новаторски проучвания на най-модерните лечения и терапии.

Нови техники за ин-витро оплождане

Секторът за ин-витро оплождане на Медицински център „Шааре Зедек“ в Йерусалим използва нова техника, за да повиши процента на успешно имплантиране на здрави ембриони в утробата, от 25% с помощта на обикновени методи до значителни 70%.
Предимплантационна генетична диагностика (PGD) използва съвременен технологичен процес, за да идентифицира генетични дефекти в ембриона преди да бъде имплантиран в матката. Това позволява на двойки, които знаят, че са носители на специфични генетични болести да знаят с високо ниво на сигурност, че тяхното дете няма да се роди с такава болест. „Шааре Зедек“ е национален лидер в това изключително важно партньорство между медицинска генетика и репродуктивна медицина.
Един от Израелските водещи центрове за ин-витро оплождане, „Шааре Зедек“ е отговорен за услугите за асистирана репродукция довели до хиляди бременности за родители, за които това нямаше да бъде възможно без помощта на тази технология. Като резултат от това, броят на родителите, които търсят Сектора за ин-витро оплождане в „Шааре Зедер“ постоянно расте.