бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Акушерство и гинекология

жени

ЛИВ ХОСПИТАЛ е в челните редици сред забележителните постижения в  областта на гинекологичната онкология, високорисковата бременност, ин-витро оплождането (IVF) и предимплантационната генетична диагностика (PDG) и е експерт във всички области на женското здраве за жени във всички възрасти от юношеството и нагоре.

ЛИВ ХОСПИТАЛ предлага висококвалифицирани съвети и интервенции на жени във всички възрасти и покрива целия спектър от проблеми с женското здраве и болести, преди и след раждане, промени в менопаузата и случаи на гинекологичен рак.

Високорискови бременности и раждане

Радостна причина да дойдете в болницата е бременността. Гинекологичното отделение на ЛИВ ХОСПИТАЛ се основава на осъзнаността на това колко важен е този период, като предлага на бъдещите майки експертни грижи и наблюдение в уютна и релаксираща среда.

Бъдещите майки биват информирани и им се разясняват всички въпроси, свързани с тяхното здраве и със здравето на техните бебета, а също и се преглеждат с най-съвременното оборудване и техники. Секторът по високорискова бременност използва най-модерните техники и оборудване, за да лекува случаи на гинекологично кървене, заболявания на репродуктивния тракт, сексуална дисфунцкия и кисти на яйчниците.

Юношеска гинекология

Друга област, в която е фокусирано Гинекологичното отделение на ЛИВ ХОСПИТАЛ е юношеската гинекология. ЛИВ ХОСПИТАЛ притежава сектор посветен на диагностиката и лечението на юношески състояния и болести, които изискват специфична компетентност и чувствителност. Секторът предлага мониторинг и проследяване на юношеското развитие, менструацията, половото съзряване, нередовния менструален цикъл, както и превантивни пакети като ваксината срещу човешкия папиломен вирус (HPV) причиняващ рак на шийката на матката.

Гинекологичното отделение на ЛИВ ХОСПИТАЛ цели да достигне висок процент на успеваемост при бременност и раджане с помощта на нови разработки в ин-витро оплождането.

  • Гинекологична онкология
  • Перинатология
  • Урогинекология
  • Клиника по менопауза
  • Клиника за репродуктивно здраве / Ин-витро оплождане
  • Център на юношеско здраве

Още информация

  • Гинекологична онкология
  • Гинекология и гинекологична урология
  • Здраве в юношеска възраст