бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Безплатни консултации с Топ неврохирург от болници „Мемориал” Истанбул на 29 и 30 ноември в гр. София

Безплатни консултации с Топ неврохирург от болници „Мемориал” Истанбул на 29 и 30 ноември в гр. София

На 29 и 30 ноември 2019г. в офиса на “Бридж Медикал”, гр. София ще се проведат БЕЗПЛАТНИ консултации с д-р Салим Шентюрк, специалист по неврохирургия от група болници „Мемориал” Истанбул.
Д-р Шентюрк ще консултира пациенти, страдащи от следните заболявания:

  • сколиози;
  • идиопатични сколиози;
  • кифози;
  • спондилози;
  • деформации на гръбначния стълб;
  • дископатии;
  • дискови хернии;
  • фрактури на прешлени и тумори на гръбначния стълб.

Кой е д-р Салим Шентюрк?

Д-р Салим Шентюрк завършва Медицинския факултет на Черноморския технически Университет през 2005г. Придобива специалност мозъчна и неврохирургия   в Университетска болница „Ататюрк“в Анкара през 2007 -2013 г. Завършва 4-годишните курсове на Европейското дружество на мозъчните хирурзи.

Задължителното си разпределение отработва в Университетска болница Чорум през 2013 -2014 г. През 2014-2018г. д-р Шентюрк работи в Университетска болница „КОЧ” като специалист по мозъчна и неврохирургия. През 2018 – 2019 г. участва в процедури на пациенти с гръбначни заболявания в Център за гръбначни заболявания в Калифорнийския университет в Сан Франциско, САЩ; През 2019 г. в болница „Роуд Айлънд Хоспитал“ (Медицински факултет „Уорън Алпърт“ към Университет Браун, САЩ) участва в проучвания върху тумори на гръбначния стълб.

Д-р Салим Шентюрк заедно с екипа си от Центъра за гръбначни заболявания прилагат най-новите иновативни методи за лечение в областта за гръбначната хирургия.

За БЕЗПЛАТНИ консултации с д-р Салим Шентюрк пациентите трябва предварително да запазят час, както и да носят актуални епикризи и образни изследвания.

Срещите с пациенти ще се проведат на 29 и 30 ноември 2019г. в офиса на “Бридж Медикал” на адрес: бул. „Христо Ботев “ № 26, град София.

*ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОН: +359 888 912702