бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Дентално и орално здраве

преглед при зъболекар

Оралната лицево-челюстна стоматологична процедура се отнася за дигностиката, операцията и съпътстващото лечение на заболявания, наранявания и дефекти, които са свързани както с функционалните, така и с козметичните аспекти в областта на устата и лицево-челюстната област.

Хирургът по орална и лицево-челюстна хирургия е човек, който лекува проблеми, които варират от отстраняването на засегнати зъби до коригирането на лицева травма.

Секторът за стоматология и лицево-челюстна хирургия на ЛИВ ХОСПИТАЛ, Турция предлага консултации, диагностика и лечение на своите пациенти при проблеми в устната кухина и лицево-челюстната област, главата и врата.

Оралните и лицево-челюстни проблеми могат да се отнасят за редица състояния, които изискват опит както в козметичната хирургия, така и в стоматологията.

Нашите стоматолози и лекари по лицево-челюстна хирургия имат години опит в лечението на лицеви диспропорции, болки в лицето, темпоромандибуларни ставни заболявания, импактни зъби, кисти и тумори в челюстта, както и при множество проблеми, засягащи устната лигавица, като например язви в устата и инфекции.

Зъбни импланти: Основание за перфектна усмивка

Лечението със зъбни импланти позволява на пациентите да възвърнат способноста си да ядат на практика всичко и да се усмихват уверено.

Стоматолозите на ЛИВ ХОСПИТАЛ, Турция, извършват имплантирането на зъб чрез поставянето на мънички титанови импланти, които се вмъкват на това място в челюстната кост, където липсват зъби. Тези метални подпори играят ролята на заместител на корена на зъба.

Стоматолозите на ЛИВ ХОСПИТАЛ в Турция поставят оперативно подпорите в челюстната кост. Костта се слива с титана, като образува здрава основа за изкуствения зъб. Тези стойки се превръщат в стабилни подпори за поставянето на изкуствени зъби.

Зъбните импланти могат също да възстановят естетично структурата на лицето, като предпазват костта от увреждане, което може да се случи, когато липсват зъби.

Екипът на ЛИВ ХОСПИТАЛ в Центъра за дентално и орално здраве и лицево-челюстна хирургия се е посветил да осигури на своите чуждестранни пациенти най-висококачественото и стойностно стоматологично лечение и обслужване.

Ние информираме и обучаваме нашите международни пациенти за техните процедури и им осигуряваме най-съвременната превантивна, възстановяваща естетична и козметична стоматология, която може да се предложи в Европа.

За пациентите, това означава по-кратки и по-комфортни посещения с предвидими, дълготрайни и естествено красиви усмивки.

Ние Ви посрещаме в нашия Стоматологичен център не само като пациент, но и като наш скъп гост и приятел от чужбина.

ЛИВ ХОСПИТАЛ Ви помага да живеете с вечна усмивка.

В нашето Отделение по ортодонтология периодът на лечение се определя специално за нашите пациенти на всякаква възраст. Лечението на нашите пациенти се прави селективно за диагностицирането на рак на устната кухина.

В хода на лечението се поставят невидими брекети Invisalign (Инвизалайн) и лингвални брекети, които представляват най-новите методи за лечение. Отделението по ортодонтология предлага услугите си 24 часа на ден.

Заболявания в устата

Здрава уста, здраво тяло! Устата е прозорецът към здравето на нашето тяло. Оралното здраве е жизненоважно за общото здраве и качество на живот.

Здравата уста представлява състоянието да бъдеш свободен от болки в устата и лицето, да нямаш рак в устната кухина и гърлото, инфекции или възпаление, развален зъб или загуба на зъба, както и други увреждания на зъбите, които могат да пречат на способността на човек да захапва, да дъвче, да се усмихва или да говори.

Най-честите проблеми за Вашето дентално и орално здраве и заболявания на устата са кариесите, пародонталните (свързани с венците) заболявания, рак и инфекциозни заболявания в устата.

Ранното откриване на рака в устата е изключително важно, за да се намалят рисковете от тази опустошителна болест. Клиниката по стоматология на ЛИВ ХОСПИТАЛ, Турция, осигурява най-ефективните, неинвазивни техники, които могат да подпомогнат практикуващите лекари при ранното диагностициране на рак на устната кухина.

Лазерно зъболечение

Лазерът може да бъде използван като средство за безопасно и ефективно лечение при пълната гама от стоматологични процедури. Лазерното зъболечение предлага няколко предимства. Стоматолозите няма нужда да боравят с бормашинка или да прилагат анестезия, когато се използва лазер – по този начин се позволява на пациентите да имат по-приятно преживяване при стоматолога.

Лазерното зъболечение е известно също и със своите точни и прецизни резултати. Нещо повече, лазерът може да намали периода на възстановяване, свързван с традиционните лечения. Лазерът може да се приложи при такива лечения, като например поставянето на пломби, извършването на процедури в канала на корена, биопсия (при откриване на рак) и избелването на зъбите.

ЛИВ ХОСПИТАЛ осигурява на пациентите си по-добър естетичен външен вид, както и лечение със своята лазерна технология, която се използва при избелването на зъбите и лечението на гингивата.

Коренови канали

Кореновите канали се лекуват чрез ендодонтска процедура, която третира инфекции на зъба. Ендодонтията може да бъде ефективно лечение, когато пулпата се възпали и инфектира.

Детско зъболечение

Здравето на млечните зъби при децата въздейства директно върху бъдещото здраве на зъба на пациента. ЛИВ ХОСПИТАЛ се стреми да повиши осведомеността на семействата относно важността на млечния зъб, както и да помогне на децата да имат здрави зъби.

Пародонтология

ЛИВ ХОСПИТАЛ осигурява на пациентите си по-добър естетичен външен вид, както и лечение със своята лазерна технология, която се използва при избелването на зъбите и лечението на гингивата.

Ортодонтия

Ортодонтията в ЛИВ ХОСПИТАЛ, Истанбул, използва най-съвременните уреди, хирургия за отстраняване на зъба или дентална хирургия, за да коригира неправилно подредени зъби и криви челюсти. Ортодонтията покрива широка гама от лечения, включително поставяне на скоби и невидими брекети Invisalign. Прочетете повече.

Подразделението по орални заболявания (орална медицина / орална диагностика) изследва дали измененията в устната кухина са свързани с промени на зъбите или челюстта, дали са в резултат на локални фактори, или дали те са орални инфекции от системно заболяване.

В общи линии, подразделението по Орални заболявания предлага лечения на бактериални инфекции, вирусни инфекции, гъбични инфекции, специфични признаци за инфекция, системни язви, бели лезии на лигавицата, предканцерозни лезии и ранни признаци за рак на устната кухина.

Стоматолозите в ЛИВ ХОСПИТАЛ също предлагат отлични стоматологични грижи и при дерматологични заболявания в устната кухина, промяна на пигментацията на лигавиците, промени в езика и устните, образувания по венците, промени, причинени от зъбни протези, алергични и токсични реакции, причинени от материалите, използвани в устата, както и при ранната диагностика и навременни напътствия, свързани с индикации за различни системни заболявания в устата.

Ако раничките в устата, които са най-често срещаното оплакване в тази област, продължат дълго време, би трябвало да се потърси медицинска помощ.

Ранната диагностика и навременното лечение на раничките в устата, които в някои случаи могат да прерастнат в рак, са много важни. Стоматологичният екип към ЛИВ ХОСПИТАЛ ще отговори на всички Ваши въпроси по отношение на всякакви притеснения, свързани с Вашето състояние.

Отделението за ортодонтология към ЛИВ ХОСПИТАЛ осигурява най-съвременното лечение при болести в устата и на зъбите.