бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Ендокринна хирургия

операция

Центърът за “ендокринна хирургия” на ЛИВ ХОСПИТАЛ се състои от мултидисциплинарен екип от специалисти, посветени на осигуряването на качествено, иновативно и цялостно лечение на доброкачествени и злокачествени болести на ендокринната система (щитовидна жлеза, паращитовидни жлези, надбъбречни жлези и панкреас).

В ЛИВ ХОСПИТАЛ ние персонализираме грижата за нашите чуждестранни пациенти чрез:

  • Качествена грижа за пациента
  • Специализирана хирургическа експертиза
  • Съвременно медицинско образование
  • Иновативни клинични изследвания

Нашите специалисти са експерти в своята област и осигуряват опита, знанията, уменията и ентусиазма, които нашите чуждестранни пациенти заслужават. Съгласно известната междудисциплинарна философия на ЛИВ ХОСПИТАЛ, ние комбинираме силните страни за диагностика и лечение на водещи медицински експерти, включително ендокринни хирурзи, хирурзи по трансплантация, ендокринолози, генетици, радиолози, радиоонколози, патолози и онколози, които да обединят най-съвременните възможности за лечение в персонализирана грижа. В сътрудничество с изпращащия лекар, ние можем да осигурим най-високо качество и най-добрата приемственост при грижата за нашите пациенти.

Центърът за ендокринна хирургия е един от малкото в региона, който е посветен единствено на диагностиката и лечението на ендокринни заболявания, включително комплексни, напреднали и рецидивни заболявания.

Още информация

  • Урология - камъни в бъбреците
  • Ендокринология и метаболизъм