бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Гастроентерология

Гастроентерология

Гастроентерологията е клон на медицината, който е концентриран върху храносмилателната система и нейните нарушения.

Центърът по гастроентерология на ЛИВ ХОСПИТАЛ се специализира в превенцията, диагностиката и лечението на заболявания на храносмилателния тракт. Включително стомаха, дуоденума, жлъчката, жлътните пътища, панкреаса, тънките черва и дебелото черво.

Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти, които предлагат богатия си опит в общата гастроентерология. Както и в стомашно-чревни ракови заболявания, стомашно-чревен мотилитет, възпалителни заболявания на червата и други състояния.

Нашият център е посветен на това да постигa високи постижения в грижата за пациентите. Да постигне напредък в научните изследвания и иновациите. Да следва най-високите стандарти в обучението и да се цели още по-високо, както и да използва човеколюбив подход към грижите.

В ЛИВ ХОСПИТАЛ ние осигуряваме на нашите пациенти най-модерната и съвременна помощ при превенцията. Диагностиката и лечението на стомашно-чревната система и най-съвременните процедури. Като фотодинамична терапия и тези, които включват ендоскопски техники.