бул. Цар Борис III Обединител №120, Пловдив

Инвитро оплождане

бременна жена

На жената се дават хормони, за да произвежда повече зрели яйцеклетки в един от яйчниците. В миналото зрелите яйцеклетки се извличаха с помощта на операция тип „ключалка“. Днес, фоликулите на яйчниците се локализират с употребата на ехограф и яйцеклетките се вадят с тънка игла. Към яйцеклетката се добавят сперматозоиди, за да се получи оплождането. Оплодената яйцеклетка започва да се дели и се развива в ембрион. След това ембрионът се поставя обратно в утробата, където той се прикача към вътрешната обвивка.

ЛИВ ХОСПИТАЛ: правилният избор за ин-витро оплождане и предимплантационна генетична диагностика за пациенти от цял свят

 • Ние осигуряваме цялостно решение – всички стъпки и комплексни дейности от началото до края на лечението се ръководят от нашия отдаден Международен офис
 • Висок процент на успеваемост
 • Международният офис на ЛИВ ХОСПИТАЛ предоставя ВИП обслужване за нашите чуждестранни пациенти с помощта на професионален мениджърски екип и Ваш личен Специалист по възстановяването.
 • Незабавно сме на разположение
 • Ние разбираме, че репродуктивните проблеми са и емоционални освен физически

Отдаденият екип от специалисти по репродуктивно здраве на ЛИВ ХОСПИТАЛ, лекарите и медицинските сестри разбират, че нашите чуждестранни пациенти поставят своите надежди и мечти в ръцете ни. Имаме специално обучен екип, посветен да се погрижи за чуждестранните пациенти. Вашият личен Специалист по възстановяването работи, за да Ви накара да се почувствате комфортно от момента, в който прекрачите нашия праг. Просторната клиника на ЛИВ ХОСПИТАЛ осигурява поверителност при генетичните тестове и консултации с уважение към Вашето достойнство и лично пространство във всяка ситуация. Всички тези услуги се предлагат под един покрив, което означава, че грижите за Вас никога не се възлагат на външни изпълнители.

Съвременните услуги при безплодие на ЛИВ ХОСПИТАЛ помагат на семейството Ви да се увеличи, а Центърът на ЛИВ ХОСПИТАЛ предлага пълна гама възможности за диагностика и лечение на двойки, които не успяват да заченат по естествен път. Нашата цел е да осигурим на пациентите си възможно най-съвременните репродуктивни технологии, по начин, който да намали стреса, с който обикновено се свързва с тези процедури.

С ВИП внимание и обслужване за Вас в ЛИВ ХОСПИТАЛ, ние се отнасяме към Вас не просто като чуждестранен пациент, а като гост от чужбина, на когото се полага специална грижа и обслужване по време на неговия престой при нас. Осигуряваме за Вас и Вашето семейство специализирано и лично обслужване – на език по Ваш избор и съобразено с Вашите културни норми и традиции. Нашият Междинароден офис предлага 24-часова грижа от екип за управление на случаите, който включва и Вашия личен Специалист по възстановяването за чуждестранни пациенти, който ще направлява, съгласува и разяснява Вашата програма, дейности, финансови аспекти и координация.

Кои са подходящи кандидати за ин-витро оплождане?

Ако и двете маточни тръби са тежко блокирани. В този случай, сперматозоидите не могат да достигнат яйцеклетката, за да я оплодят; дори и при по-леки случаи, при които рядко може да се получи оплождане, има повишен шанс за извънматочна бременност. Ако има, тежко нарушение в броя на сперматозоидите, в тяхната подвижност или вид. Тези проблеми свързани със семенната течност могат да възникнат заедно с други проблеми или самостоятелно и шансът за двойки да имат проблем свързан със семенната течност обикновено е по-голям. Двойки, които са провели безуспешно вътрематочно лечение. Ин-витро оплождането не се препоръчва за двойки, които не са успели да заченат и след 4 опита. Ендометриоза. Това е заболяване, при което клетки от вътрешната обвивка на матката (ендометриум), които осигуряват редовен месечен менструален цикъл, виреят извън матката, в тръбите, яйчниците и корема. В тези области се появява кървене по време на менструацията; появяват се сраствания в коремната област и кисти в яйчниците и може да е необходимо ин-витро оплождане. Възрастов фактор. Знаем, че резервите от яйцеклетки значително намалят при жени над 35-годишна възраст. При тези случаи се препоръчва ин-витро оплождане без неоправдано забавяне.

При кой има по-голям риск от ембрионално генетично заболяване?

 • Жени над 37-годишна възраст
 • Мъже с тежки заболявания на семенната течност или чиято семенна течност се добива чрез биопсия на тестиса и се микроинжектира
 • Жени или жени, чиито партньор мъж има близка фамилна обремененост с хромозомни болести, боледуване или пренасяне на генетична болест.
 • Двойки, които са опитали ин-витро оплождане неколкократно, но безуспешно.
 • Жени, които са направили спонтанен аборт 3 ли повече пъти.
 • Двойки с история на раждания с генетични болести.